Den vintertid nu kommer.

Hej hej

Vi fick verkligen rejält mycket snö den gångna helgen och jag tyckte att det var så himla mysigt.

Stefan var nog inte lika överförtjust som jag var över all snö. Särskilt inte när hans snöslunga gick i sönder för hundrade gången och han påstod att det nog skulle fungera lika bra med en lövblås…

Undertiden som Stefan muttrande arbetade på med snöröjningen så tog jag hundarna på en härlig promenad i fritidsområdet.

Vid Slottsvägen stod alla fårskallarna och blängde misstänksamt på oss när vi kom pulsande i snön. I sin varma ylleutstyrsel så tror jag att de, liksom jag själv, njöt av det vintriga vädret.

I skrivande stund så är snöslungan reparerad och den mesta snön är nu på väg att töa bort igen. Men jag tycker att det var roligt så länge det varade. Särskilt härligt var det i måndags morse – men det får jag blogga om nästa gång.

Dagens citat:

Lär dig uppskatta vad du har innan tiden tvingar dig att uppskatta vad du hade.

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”Den vintertid nu kommer.”

  1. Så härligt när det är vitt och fint överallt men här i Småland har det också töat bort nu😬 Män är så roliga, lövblåsaren till snön 😂👍🏻 Hoppas du får njuta av adventshelgen nu och jag gillar dina citat mycket som du har i bloggen!
    KRAM!

  2. Det ser fint ut, helst på bild, men egentligen är jag inte så glad för snö. Eller vinter rättare sagt. Hade ingen behövt sätta sig i bilen så…
    Njut av din torsdag!

  3. Ja det var verkligen vackert, men var det inte ovanligt tidigt vi brukar ha detta i februari? Barnen älskar ju snö och åka pulka. Urvackra foton som alltid. Ah fåren de vill in i värmen även om de är med ull.
    Må väl. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen