Som att stiga in i en vacker Walt Disneysaga.

Hejsan.

Förra helgen fick vi vinter på riktigt och väldigt mycket snö. Ja, jag har kanske tjatat lite om det där, likt ett uppspelt barn, det kan vara så…

Hela helgen njöt jag för fullt av det underbara vädret. När måndagen kom så var jag innerligt tacksam att jag startade min vecka med en ledig dag. För just den måndagen skulle det visa sig bli alldeles bedårande vackert vinterväder.

Jag var tidigt vid bryggan för att ta emot solen som var på väg upp. Jag tände min brygglykta och sänkte mig ner i det 5 gradiga vattnet. Sakta räknade jag till etthundra, för att sedan försiktigt ta mig upp på den snöbeklädda bryggan igen. Med ullunderställ och varma kläder så fick jag snabbt upp värmen igen och endorfinerna dansade glada i mitt blodomlopp.

Jag njöt en kopp hett te innan jag vandrade vidare i det sagolika landskapet. Snön hade gjort att allting blivit alldeles tyst och skogen var nästan som förtrollad. Ja, det var nästan så att jag själv också kände mig en liten gnutta förtrollad.

Precis när solen stack upp ovanför trädtopparna kom hon traskande, min allra bästa badkompis. Min finaste Tina. Tillsammans vandrade vi sedan småpratande genom skogen för att åter komma förbi vår kära gamla badbrygga.

Gässen i sjön verkade snabbt tröttna på vårt glada pladder och lyfte skränande och flög sin kos. Tina tog sig också ett härlig dopp innan vi satte oss i solen och drack upp vårt sista te. Sedan bara njöt vi av den ovanligt vackra morgonen tillsammans.

Det finns så många sorters dagar på ett år. Många av dagarna är nästan likadan, andra är lite mer ovanliga. Just den här morgonen var ovanlig, den var så vacker och stämningsfull. Det varen morgon som kändes som rena energibomben.

När vi till sist beslöt oss för att det var dags att gå hemåt så ringde en orolig Stefan på min telefon, han var orolig att jag inte kommit upp ur vattnet sa han.

Dagens citat:

Den som vill bli lycklig ska inte öka sina tillgångar, utan sänka sin anspråk.

~en vän~

Ha det bäst. Kram Annika

 

 

Dela gärna

About The Author

1 reaktion på ”Som att stiga in i en vacker Walt Disneysaga.”

  1. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much, However I am
    encountering difficulties with your RSS. I don’t understand why I cannot subscribe to it.
    Is there anybody getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution will you kindly respond?

    Thanks!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen