Blomsterfröjd.

Hejsan.

Den gångna helgen har verkligen bara rusat förbi, och jag har nästan inte hunnit med någonting här hemma alls. Åtminstone inga sådana där tråkiga ”måsten” som städning och sånt.

Fast det är ändå helt ok, eftersom jag hade en väldigt trevlig helg. På jobbet hade vi nämligen Vårdag i lördags, och det blev en så lyckad och rolig arbetsdag på alla sätt och vis.

Förutom att det myllrade av kunder och besökare, så kom min favoritkille också för att besöka sin mormor och se på Timbersports spännande show!

Efter den där härlig och intensiva arbetsdagen, så ska jag inte sticka under stol med att jag var rejält trött. Väl hemma på lördagseftermiddagen, så orkade jag inte mycket mer än att bara ta en lång skön dusch och sedan lunka runt i min trädgård och stilla lukta på blommorna.

Min vackra rhododendronbuske som jag köpt så liten och späd, blommade som allra finast, liksom det lilla svartplommonet vid orangeriet.

På andra sidan poolen hade de sista magnoliablommorna slagit ut så vackert. Även den sena snöklockan stod som ståtligaste och lyste likt små vita snöflingor mot den mörka stenen i bakgrunden.

Att vandra runt i trädgården efter en dag full med intryck är som balsam för hjärnan. Bara att sitta en stund och njuta av ormbunkarnas roliga form ger skön avkoppling.

Att njuta av blommor och växter är så härligt. Även om det hos mig inte är varken pedant eller ogräsfritt, så finns det fina saker att vila ögonen på.

Ett vilsamt och skönt sätt att avsluta en dag med många intryck.

Dagens citat:

Var noga med vilka tankar du ger näring. De växer och skapar ditt liv.

Goda och positiva tankar ger alltid livet så mycket bättre förutsättningar.

Ha det fint och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Blomsterfröjd.”

  1. Underbart i vår natur man kan knappt se sig mätt, varje dag är en gåva tycker jag och allra helst sen den dagen för snart en månad sen då mitt liv kunde totalt förändas njuter jag ännu mer. Det gör inget om du inte hinner, vill eller orkar städa varje dag, livet är för värdefult för att strida för mycket. Tänker på människor som är hemlösa, de som flyr kriget eller en alldels vanlig människa som råkat trampa fel i livet, det är inte rättvist.
    Ha en fin start på veckan/MH

    1. Så rätt, livet är så mycket mer än banala saker som städning. Jag förstår att du fick dig en tankeställare den där dagen, ja du hade nog en liten skyddsängel som vakade över dig. En stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen