Skogen och små blå förgätmigej.

Hejsan.

Temperaturen har smugit upp någon grad för varje dag, och med den har också blommor och blader slagit ut som en stor explosion.

Jag älskar vilda sommarblommor, och just nu blommar de små söta förgätmigejerna som allra bäst.

Vi smyger ner i skogen en liten runda varje kväll, jag och hundarna.

I skogen känns det så friskt och frodigt, även om jag förstår att vi är ett stort behov av regn nu.

Skogen och de små blå blommorna, det är saker som skänker välbehag i sinnet.

Dagens citat:

Ditt sinne är precis som en fallskärm, det fungerar som bäst när det öppnar sig.

Ha en fin tisdag.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Skogen och små blå förgätmigej.”

  1. Detta var så mitt i prick, häromdan plockade jag en bukett av den lilla underbara blomma till min man och han vet precis vad den heter, den betyder mycket för mig. Den är så skir och skör precis som allt annat. Naturen är väl så fantastisk och tänk vi kan inte ens göra ett enda grässtrå. Vi bor ju mitt ute på en åker, har mark över vägen som är helt orörd numera obestrutad sen bonden inte fick ha den, mer, det är otroligt vad naturen den skapar i växlighet så mycket träd som kommer.
    Vår nya granne tycker det är otroligt hur det kan växa när inte människan ska råda över allt. Djuren tackar mig varje dag de flyger och plockar och sen de små insekterna får njuta av allt som växer.
    Fin dag till dig och all andra som läser din underhållande och fina blogg/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen