Blommor till dig mormor.

Hejsan.

Vilken lycka det är när ett litet barnbarn kommer med en ljuvlig blomsterbukett och säger -de är till dig mormor.♥

Det var förra helgen som Scott kom hit med sin mamma och sin lillebror. I trädgård i Tomelilla hade de plockat de ljuvligaste dahliorna ni kan tänka er och hade med till mig. Jag blev så glad! Själv har jag inte odlat dahlior på så länge nu, eftersom sniglarna här i Gyllebo bara äter upp dem för mig.

Lille Nicolaj hade nog inte varit med på själva blomplockningen, men han växer så det knakar och snart kommer han också att kunna en massa saker. Världens gulligaste lilla pussmun har han, och det räcker ju långt för en mormor.

Förutom att plocka blommor, så gillar Scott traktorer, hjullastare och skördetröskor. Tufft klädd med en passande keps visade han mig allt spännande om traktorer på Youtube. Ja jösses så mycket barn kan nu för tiden!!

Dagens citat:

Småbarn: kan knappt gå, men kan öppna 3 appar, radera facebook och ringa upp din chef på mindre än 14 sekunder.

Barn är underbara.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Blommor till dig mormor.”

  1. Åh vad minstingen växer helt otroligt och så söta båda två. Fantastisk vacker bukett ja dessa små barnbarn jag får ofta teckningar och målade stenar av våra, det värmer mitt hjärta att de sitter och ritar och tänker det ska jag få. Han är så otroligt cool Scott han gör sig verkligen på foto den där lille blonde killen. Tänker ofta vad vore livet utan dessa små människobarn.
    Må väl. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen