Höstkänsla och en ny brygglykta.

 

Hej.

Lite varannandagsväder har vi haft den senaste tiden. Några dagar blev det en riktig värmebölja, för att sedan svänga tillbaka igen och bli kallt och mulet.

En lite mörk och regntung morgon tog jag med mig en ny ”brygglykta” till sjön. Det är så mysigt att tända ett litet levande ljus när gryningen är en smula kall och dunkel.

När den riktiga hösten och vintern sedan kommer, så brukar jag tända en marschall. Men ännu är det sommar, så en liten Ikealykta duger bra för att skapa mysig stämning.

Runt sjön var det många semesterfirare som slagit läger. Någon låg i tält och andra hade bara bäddat i bilen. Sommaren ute i naturen är oslagbar, och med enkla medel kan man skapa så mycket mys.

Dagens citat:

Vad du tycker om dig själv är betydligt viktigare än vad andra tycker om dig.

Må gott.

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Höstkänsla och en ny brygglykta.”

 1. Ja så mysigt med en lykta håller med det är en viss känsla av höst vissa dagar, men jag tror på augusti med värme. Var rädd om dig i skogen, man läser så mycket otäckt. Hur var det med mannen i Simrishamn med kniv i går? låter så obehagligt med allt som händer så nära oss.
  Fin fredag. Kram/MH

 2. När det var 12 grader i Vitemölla så hörde jag någon säga att det var 24 grader i Gyllebosjön.
  Håret blev okej, tycker jag.
  Håller med, ska det finnas en chans att ha kvar marknaden så måste entrén bort. Årets var sämst genom tiderna, nästan sämre än förra årets covidvariant.
  Ha en fin dag!

  1. Underbart att ditt hår blev bra. När jag har kollat tidigt på morgnarna så har tempen i Gyllebosjön legat på 20 – 22 grader, men det kan säkert stiga någon grad i ytan av solen. Jag längtar tills hösten kommer med lite svalare temperaturer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen