Bit ihop och spring

Hejsan.

Ett par gånger i veckan försöker jag komma ut på en springrunda runt sjön. Det brukar inte gå fort, och det är inte särskilt snyggt heller, men springer (läs lufsar) det försöker jag göra.

Dock har det varit alldeles väldigt jobbigt och tungt att springa den gångna sommaren. Från vårt hus och runt sjön har jag knappt 6 kilometer, och vartenda steg har känts som om jag burit en död ko på mina axlar.

För någon vecka sedan fick jag tillfälligt ändra mina ögondroppar till en annan sort, och vips kändes mina springsteg så mycket lättare. ”Den döda kon” var borta och jag kom på mig själv med att planera längre löparrundor. Jag tror dock att min mentala löparstatus är i något bättre form än min fysiska.

Nu hoppas jag att jag aldrig behöver börja med de där hemska ögondropparna igen. Men såklart – måste man så måste man, det är ju lite som att välja pest eller kolera… Men just nu slipper jag dem, och nu är ju NU!! Jag njuter av nuet♥

Kalla bad är det ju också tid för NU…

Till bryggan vandrar jag helst i lugnt tempo och njuter av stillheten.

Dagens citat:

Vi kan inte välja ramen för vårt öde, men vad vi sätter in i den är vårt eget val.

Ha en skön söndag.

Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”Bit ihop och spring”

 1. Vackra höstfoton naturen är så vacker i sina guldiga färger. Åh ja springa det var många år sen jag kunde det, förr var jag kvick som en liten vessla. Nu sätter den där reumatismen stopp för rätt mycket, men man får se andra roliga saker i livet. Inget vidare med sådana droppar ju. Är det kastanjeblad du fångat på bild och har den en sjuka tycker inte det är normalt den vissnar. Läste på Reunion homes sida att man ska ha tre kastanjer i fickan eller väskan då mår man bra, det får vi prova. Fin söndag till er alla/MH

  1. Ja i år vissnade kastanjens blad väldigt tidigt. Åhhh, det måste vi ju prova, tre kastanjer i fickan. Jag älskar kastanjer, det fanns ju så många sådana träd vid Christinehof när jag var liten. Kram till dig.

 2. Hallå där!

  Nu var det länge sen jag tittade in här. Än längre sen jag kommenterade 🙂

  Skönt att springa när man väl kommer ut, tycker jag. Alldeles för sällan. Men 6 km är jag imponerad över. Så långt orkar inte jag. Får jag fråga vad det är för droppar? Jag tycker själv att jag upplevt att jag är så orkeslös. Trott att det antingen är förklimakteriet/klimakteriet eller latmasken som spökar 😉 Men faktum är att jag tar ögondroppar för glaukom. Så jag blev lite nyfiken.

  Kram Lena

  1. Åhhh, jag har också glaukom och de droppar som jag tagit heter Simbrinza (betablockerare) och jag tror att det var de som påverkade min vilopuls och min hjärtrytm. Jag har nu fått byta droppar tillfälligt då hjärtat ska utredas. Men vissa droppar som är för glaukom är rena rävgiftet. Kolla om det är betablockerar i dina droppar, för de kan säkert påverka din ork. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen