Året som började likt en vintersaga.

Hejsan

Den här magiska vintern alltså!! Vi har pulsat ut i skogen varenda morgon. Vi har njutit, vi har förundrats och vi har fotograferat.

Snö, frost och minusgraderna har bitit sig fast rejält. Jag och min vän har filat så gott som varje dag på vår fina isvak.

Förnöjt konstaterade vi att vi aldrig haft så tjusig isvak förut!

Långt innan snön kom så började Stefan att mata småfåglarna lite smått här hemma hos oss. Genast dök flera ekorrar också upp och nu är de hos oss varenda dag och förser sig med godsaker.

Nu när det varit kallt och så mycket snö under en längre tid så känns det bra i hjärtat att kunna hjälpa smådjuren med föda. Det är ju samtidigt så roligt att ha dem här.

Ute i naturen ser man många djurspår som nu går kors och tvärs över markerna. Jag tycker alltid att det är så spännande att se att jag faktiskt aldrig är riktigt ensam där i skogen.  Wowww, det är så vackert att jag nästan måste nypa mig i armen.

 

Vår lilla hund Molly, hon fyllde i söndags hela 9 år. Det är ju inte klokt, jag tycker att det känns som om det var alldeles nyss vi hämtade hem henne som en mycket ung hundflicka.

Grattis vår fina, kloka lilla Molly.

Dagens citat:

Behöver du se perfekt ut idag? Nej, inte idag heller. Behöver du vara bäst på jobbet idag? Nej, inte idag heller. Behöver du bry dig om andras åsikter om dig idag? Nej, inte idag heller.

Om man gör sitt bästa för sig själv och för andra, då får det vara gott nog.

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Året som började likt en vintersaga.”

 1. Åh hoppas Stefan nu får den hjälp som han behöver, hälsa och krya på honom!
  Helt underbara magiska foton du bjuder på, älskade ekorrar de är så söta. Ser ofta där dottern bor de små kvicka liven, de är lika snabba som blixten brukar jag säga.
  Tänkte på er isvak det ser ut som ni har en badbalja där i så jättefint, hur många grader är vattnet nu? Mer snö idag med vindar men visst räcker det nu.
  Jättebra dagens citat.
  Var rädda om er alla där ut på vintervägarna. Kram/MH

  1. Stefan har verkligen fått proffshjälp under det gångna dygnet i Lund. Jag har inte kollat tempen i vattnet på ett tag, men det brukar ligga runt 3 grader när isen har lagt sig. Sedan när det smälter så kan det bli ytterligare någon grad kallare. Kram på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen