Gammal och ung.

Hej hej

Tänk vad snabbt det går att en ny medlem blir som en naturlig del i en familj . På mindre än en månad så har jag vant mig vid att det återigen är tre ”fyrbentingar” med mig ut på promenaden.

Våra små dagliga rundor har jag förlängt lite efter lite. Nu brukar vi gå en sväng ner i skogen och njuter mer och mer av vårens härliga ljud.

Min mellanhund Lykke slog sig lite för en tid sedan, då hon glattade vid ett hopp (naturligtvis har jag konsulterat och kontrollerat det hela med veterinär) Hon har i alla fall varit lite mer dämpad och mer försiktig en tid. Samtidigt tror vi att hon även varit väldigt avundsjuk på nykomlingen Penny, som stjäl en hel del av vår uppmärksamhet. Såklart har jag gett Lykke lite extra egentid, och den här veckan var det hennes tur att gå med på brukshundsklubbens stadspromenad i Simrishamn.

Jag kan verkligen rekommendera dessa hundpromenader. Varje söndag kl 15,00 träffas vi vid hamnkiosken i Simrishamn. Alla är välkomna att delta (även icke medlemmar), och det är både kul och nyttigt. Ja, vi får se vilken hund som får följa med mig i morgon… kanske ska minstingen få prova på…

Från ung hund till gammal pappa… En tur till Brösarp fick det också bli i helgen, för att titta till pappa Kurt, så att allting var bra med honom.

Ja, steget från gammal till ung, det känns inte längre så väldigt långt. Extra kort blev det när jag på skoj tog ett foto med ett filter som skulle göra mig gammal… Förskräckt fick jag fram en bild av mig själv som såg ut att vara en blandning mellan min egen mormor och några av mina mostrar. Haha, ja skratta på ni bara – alla går vi ju ditåt.

Dagens citat:

Ibland önskar jag att jag hade en 90-årings vishet, en 20-årings kropp och en 3-årings energi.

Fast jag är faktiskt ganska nöjd, och vill varken vara yngre eller äldre än vad jag är.

Ha en fin dag. Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Gammal och ung.”

  1. Dom är för söta era fyfotade vänner, den lille växer snabbt. Tycker också varje ålder har sin tjusning däremot tycker jag tiden går för fort, vi får njuta av den.
    Ha en fin helg/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen