Annandag Jul 2015

Kära Blogg
Den här morgonen var vi inte ensamma i skogen. Jag och hundarna hamnade mitt inne i ett jaktlag som gick i ett drev. De tjoade och stampade och plötsligt fick de syn på oss. Jag kunde förstå att de inte var särskilt förtjusta över att ha oss där, men till slut lät de oss fortsätta genom skogen med motiveringen att det var ju trots allt bara hagel … What! Ja, nu gick det ju bra för oss och ingen enda blev skjuten, men jag hoppas att alla jägare också kan de fyra heliga skjutreglerna som man ska kunna för att bära sitt vapen.
 
  • Betrakta alltid alla vapen som laddade
  • Rikta aldrig mynningen mot något som du inte är beredd att bekämpa
  • Håll fingret från avtryckaren tills vapnet riktas mot målet
  • Var säker på ditt mål och vad som finns mellan dig och målet. Bekämpa aldrig något som du inte har identifierat
 
På tal om jägare så passade Stefan på att greja lite med sina bössor. En mysig julsysselsättning när det regnar och är mörkt utomhus precis hela dagen.
 
 
Varje år säger vi att vi ska dra ner på julkapparna och inte köpa så mycket. Det här året lyckades vi nog att skära ner på inköpen och vi handlade mest nyttosaker. Guldhalsband räknar jag till nyttosaker … eller åtminstone så håller det sitt värde till skillnad från IT teknik.
Det kom en hälsning från Amanda att hon använde sin värmefläkt som hon fått av oss i julklapp, och då känns det ju bra att det vi köpt kommer till nytta och glädje.
 
Det finns en i familjen som har det lite bättre ställt, ekonomiskt, än övriga. Denne familjemedlem har en egen lön varje år, men inga utgifter eftersom denne familjemedlem har avtalat sig till fri kost och logi och alltså bor gratis, äter gratis och inte gör av med pengar på någonting. Därför var det ju inte mer än rättvist att denne familjemedlem i år investerade i den hutlöst dyra väska som Molly önskat sig i julklapp. Dessutom har denne ekonomiskt oberoende själv investerat i lilla Molly, även om det är jag står som ägare på pappret
Tack för det Johnny, hälsar lilla Molly.
 
Det kom en hälsning från vår fina vän och hundmamma i Bjärnum, Monica. Hon önskade oss god fortsättning och så skickade hon med lite bilder på Molly som liten valp. Oj oj, så glad jag blev för dem.
Tusen tack fina Monica och en god fortsättning önskar jag er alla i Bjärnum också.
 
Dagens ord:
Varje morgon föds vi på nytt.
Det vi gör idag är det som betyder mest.
 
Kram och Hejdå Bloggen.
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen