Kusinträff i juletid, en kär tradition.

Kära Blogg.
För tredje året var det så dags att samla min familj för den årliga ”kusinträffen”. Det är egentligen inget märkvärdigt alls, bara en trevlig tradition som jag har hittat på. Jag tror att min mamma Ingrid glädjs åt det, där hon sitter och ugglar uppe i sin himmel. 
Det är min pappa Kurt, min syster och hennes söner och såklart min egen familj. Vi träffas, umgås och har det lite trevligt tillsammans. Just i år var det bara en av mina älskad döttrar som kunde vara med. Fina, goa Amanda.  
Jag fixade och kockade hela dagen. Pasta bolognese blev den planerade huvudrätten. Till det bakade jag några nyttiga bröd och hackade en stor skål med fräsch sallad. Till efterrätt gjorde jag en rejäl bytta med chokladpudding.
Alla åt, alla var glada och såg ut att trivas och må gott.
 
En rolig tradition är julklappsspelet. Efter det blev det vanligt, hederligt kortspel.
 
 
Tack familjen!!
Och tack för att ni alla valde att vara tillsammans ”här och nu”, istället för på sociala medier. Tack och kram till er alla, var och en!!
 
Dagens ord:
Vad är det för speciellt med julen? Att det föds en karl som tror han är Gud händer ju hela året?
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen