Aldrig för gammal för en saga.

Hejsan.

Min morgon var lika vacker som en saga. Så där så man nästan får nypa sig i armen.

Ja, den här morgonen var ljuvlig och nästan lika bedårande som Lisa Aisatos underbara illustrationer. Tekningar som jag för länge sedan förälskat mig i. Lisa är en norsk bildkonstnär, som gör de mest fantastiska bilderna ni bara kan tänka er.

Första gången jag såg en teckning gjord av Lisa, var när min dotter visade mig en bild föreställande en flicka som njöt av regnet. ”Den här bilden får mig att tänka på dig mamma, sa min dotter”. Allt sedan dess har jag älskat alla Lisas underbara konstverk.

Jag har unnat mig en plansch av Lisa, som jag har i sovrummet. Det är en teckning som gör mig extra glad och lycklig.

En kväll kom min underbara vän hem till mig. ”Jag har en sak till dig, sa hon bara”… Alltså, det där var inte bara vilken sak som helst, utan en hel fin bok med många av Lisas fantastiska teckningar i. Som en sagobok för alla åldrar. Åhhhhh…. jisses så glad jag blev♥

Jag blev så glad, så jag är rädd att jag inte riktigt uttryckte exakt hur glad jag egentligen blev. Alltså, finaste du – TACK!!!

Livets alla färger kommer jag att kika i ofta, väldigt ofta. Som en sagobok som bara blir bättre ju äldre man är.

Dagens citat:

Människor som strålar inifrån behöver ingen spotlight.

Jag har en sådan vän, hon är nästan självlysande ska ni veta.

Ha det fint och kram

Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”Aldrig för gammal för en saga.”

  1. En ny dag är här och den är redan så solig dock rätt hård frost. Kikar in i din värld och möts av underbara foton som alltid. Åh vilken fin bok den ska jag ta och kolla upp.
    Ha en fin onsdag. Kram/MH

  2. Hennes teckningar har jag aldrig sett. De är verkligen fina! Förstår att du blev glad för boken.
    Ha en fin onsdag!

  3. 𝙼𝚎𝚗 𝚟𝚒𝚕𝚔𝚊 𝚞𝚗𝚍𝚎𝚛𝚋𝚊𝚛𝚊 𝚝𝚎𝚌𝚔𝚗𝚒𝚗𝚐𝚊𝚛 ♥︎ ! 𝙷𝚊𝚛 𝚊𝚕𝚍𝚛𝚒𝚐 𝚑ö𝚛𝚝 𝚝𝚊𝚕𝚊𝚜 𝚘𝚖 𝚑𝚎𝚗𝚗𝚎 𝚒𝚗𝚗𝚊𝚗 – 𝚝𝚊𝚌𝚔 𝚏ör att du delade med dig av denna underbara illustratör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen