Ny fin lekplats i Östra Vemmerlöv.

Hej hej

Senaste när mitt barnbarn var hos oss och hälsade på, så passade vi på att inviga byns nya fina lekplats.

Det är en riktigt fin liten lekplats där det finns nästan allting som man kan önska sig, om man är leksugen och har massor av spring i benen. Gungor, rutschkana, sandlåda, klätterställning…

Den här dagen hade vi tagit bilen för att komma hit. Fast till sommaren ska vi ta cyklarna och packa med oss lite mat i cykelkärran. Kanske lite gott kött att laga på grillen som finns här.

Såklart blev vi hungriga även den här dagen. Som tur var hade vi kokt korv som vi hade med oss på en termos och såklart sugrörsdricka.

Lille Scott hade bråttom. Snabbt förkunnade han att han var mätt och leken fortsatte.

Scotts utlåtande var att rutschkanan var roligast av allt. Jag och ”Morfar Ginko” fick minsann lägga på en rem för att hinna med att och både lyfta och fånga den lille pågen som rusade fram i ett rasande tempo.

Jag hoppas verkligen att många kommer att utnyttja byns lilla lekplats, och att den får vara lika fin och fräsch som den är nu.

Dagens citat: 

Det vi får är det vi lever av. Det vi ger är det vi lever för.

Ha en bra dag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Ny fin lekplats i Östra Vemmerlöv.”

  1. Barnbarn är verkligen livet, han är så söt er lille. En helt ny lekplats det var ju stiligt hoppas nu ingen ska klottra och fördärva utan endast leka. Coolt med korv i termos du är smart.
    Ha en fin tisdag/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen