Vårblommor i mängder.

Hejsan och gomorron.
Min vecka började med sol och vårblommor.
En alldeles väldigt, behaglig och skön måndag.
 
 
Fast det förstås … när jag gav mig ut på min joggingrunda med hunden, hade varken solen eller blommorna hunnit vakna riktigt.
 
När jag sedan tog ut småhundarna på en morgontur låg dimman tät över ängarna och jag kunde nästan se älvorna dansa borta i skogsbrynet.
 
Det var sen, under dagen som den riktiga vårsolen visade sig. Vintergäck och snöklockor slog ut i full blom. Jag satte mig för en stund på den skrangliga stolen och bara njöt. Där och då hade jag inte ett enda bekymmer.
 
Min svärmor beklagar sig ibland över att hon inte träffar sina söner särskilt ofta…. och då är de ändå och ser om henne ungefär en gång i veckan. De bor alla nära henne. Jag tänker för mig själv att många föräldrar vet inte hur lyckligt lottade de är, när barnen bor på några mils avstånd.
Min äldsta dotter Andréa jobbar just nu i Canada och jag saknar henne så väldigt mycket. Det händer att jag googlar på resor dit …. Ett enkelt litet klick och en flygresa hade varit bokad … Visserligen en väldigt lång flygresa, fast å andra sidan, kunde jag uthärda 9 månaders illamående för att träffa henne första gången, så uthärdar jag ett dygn för att få se henne nu. Vi får se, kanske klickar jag till på en resa i vår …
Åhhhh Andréa jag längtar efter dig ♥
 
 
 
Nåja … det hjälper inte att hänga läpp.
Istället fixade jag till den där goda viltgrytan som jag är lite proffs på. ”Viltgryta á la Annika” med kronhjortskalv och massor av annat gott i.
 
Dagens tänkvärda ord:
Din ångest inför morgondagens
problem gör inte att problemen
försvinner, men den stör dagens
sinnesro.
 
Försök att vara lite mer ”här och nu” idag. Stanna upp och njut för en stund.
Kram och ha en bra dag.
Annika
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen