Så mycket längtan.

Hejsan.
Jag brukar inte längta så mycket efter att årstiderna ska skifta. Jag njuter väldigt mycket av nuet.
Men i år är jag så sugen på att det ska bli varmt och skönt igen. Jag längtar så efter att vi ska plocka undan de fula plåtarna över poolen. Jag längtar efter sommar. Jag längtar efter nakna kvällsdopp, efter att fånga dagens sista solstrålar … åhhhh, jag längtar!
 
Fast jag har haft en väldigt behaglig tisdag, trots att det bara är mars och vinterkläderna ännu får plockas på. Vid sjön var det tyst och stilla. Jag satt en stund vid den ensamma bryggan och bara fylldes med lugn.
 
Där vid den ensamma bryggan har någon försökt att fälla ett träd, men bara kommit halvvägs … Egentligen tycker jag att det verkar farligt att bara såga ett fällskär i ett träd och sedan låta det stå kvar … Det är väl det som man kan kalla ”att skapa spänning i vardagen” …
 
 
Min tisdageftermiddag blev sådär underbart mysig. Min älskade dotter, Amanda, kom och hämtade mig för en tur till Simrishamn. Där gjorde vi lite ärende och strosade runt lite. Vi tog en fika på Café Kagan. Vi hade en så skön och mysig dag tillsammans. Vi pratade om stort och smått. Vi bara var tillsammans.
Bara Amanda och jag, tack gumman ♥
 
Vi passade på att ha lite hundvård när alla pälsbollar var samlade i Gyllebo. Någon hund älskar det, en annan har inte tid att sitta still och en tredje är jätterädd och kissar nästan på sig. Det är så det är. Alla är vi olika.
 
Dagens ord:
Det finns nån av varje sort,
nån är lång och nån är kort.
Nån är mörk och nån är ljus,
nån gillar tysthet, nån gillar bus
Nån kan springa, nån kan gunga
nån kan måla, nån kan sjunga.
Nån kan sy och nån kan spika,
vilken tur att alla är olika.
Minns alltid att du är unik,
för ingen annan är dig lik.
 
Så sant så …
Jag har hört att vi ska få blåst på Österlen idag.
Så håll i hatten, var n i än är, och ha en riktigt skön onsdag.
Kram Annika
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen