Varannan dag.

Hejsan.

Hösten är bestämt här, men det har känts lite som om vädret är inspirerat av april månad i år.

Varannan dag när jag kommit ner till sjön så har det varit bitande kallt och jag har fått rota fram både vantar och mössa ur min ryggsäck.

Medan det andra morgnar varit nästan sommartemperaturer. Svetten har runnit nerför min rygg och jag har varit tvungen att knöla ner nästan alla tjocka kläder i min ryggsäck för att inte svettas ihjäl.

Oavsett så har det varit många underbart vackra morgnar och många sköna bad den här september månad.

Min finaste badkompis har varit iväg på andra äventyr ett tag, men en morgon var hon äntligen tillbaka på bryggan igen. Just den morgonen var det nog varken tyst, lugnt eller stilla i skogen är jag rädd… vi hade så mycket att prata om!

Den senaste tiden har det känts en gnutta trögt för mig. Jag har inte varit sjuk, utan mer bara håglös och oinspirerad. Alltså har jag unnat mig många lata stunder ihopkurad på sängen med Lykke tätt intill och en bra ljudbok i öronen. Vid sådan sinnesstämning gör man bäst i att vara lite snäll mot sig själv.

Förra helgen avslutade vi arbetsveckan på bästa sätt. Tillsammans med de gulligaste grannarna var vi och åt så fantastiskt god mat på Karnelund i Gislöv. Oh my God!!! …. så gutt! Enkla saker som verkligen livar upp, och då genast svänger humöret på rätt håll igen.

Dagens citat:

Själen är inte här för att lära sig något – den vet redan allt! Själen väntar bara på att DU ska komma ihåg vem du egentligen är.

Idag när världen är full med internetbrus och intryck så är det sannerligen inte lätt att hitta in till sin egen kärna. Men om man verkligen anstränger sig så är det så värt att känna efter vem man själv egentligen är.

Ha det fint och kram

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen