Vacker höstkväll.

Hej

Novemberkvällar kan vara så ljuvligt vackra.

Såhär i november hinner det nästan alltid bli rejält mörkt innan jag har kvällsmaten undanstökad. Särskilt här ute på landet där det inte finns gatljus eller så mycket trafik. Här känns det än mörkare vid den här tiden på året.

Jag älskar det vilsamma mörkret och skulle aldrig i mitt liv önskat mer belysning än de ljus som det blir från de små stugorna och trädgårdarna i området.

En kväll när jag stod med disken efter maten blev skymningen utanför fönstret allt mer rosa. Jag kunde inte motstå att ge mig ut i den vackra kvällen.

”Familjen kossa” märkte nog också att det var en ovanligt vacker kväll, eller så var de bara glada över att se mig.

Även om mörkret kan kännas tungt och jobbigt för många, så tror jag att de flesta ändå kan se det vackra i det speciella ljus vi får uppleva under den mörka delen av året. November kan ju vara så vacker.

Ännu har det även varit ganska milt i luften. Novemberbaden har bjudit på ljuvliga bad med en temperatur på strax under nio grader.

Dagens citat:

Jag älskar människor, men ibland är det skönt att vara sig själv i sitt eget sällskap. Ha en liten personlig dejt – du vet – bara vara.

Ha en fin måndag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Vacker höstkväll.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen