Trissen och vinter här igen.

Hejsan.

Jag har försökt att samla min lilla hundtriss i den gamla fåtöljen för ett gruppfoto, och här är resultatet.

Efter en natt med hård blåst och storm, så vaknade jag upp till en riktigt vintrig morgon. Ett tag tvekade jag på om det skulle vara så skönt att gå ner till bryggan för att bada den här morgonen, men till sist bestämde jag mig för att åtminstone gå dit.

Väl på bryggan var det som om vinden mojnade och allting blev bara precis alldeles stilla. Självklart blev det ett stärkande bad även den här dagen, för hur skulle jag kunna motstå?

Den här morgonen fick jag sällskap av en annan badsugen vän som ibland tar sig ett dopp här på sin väg till arbetet.

Vi var både överens om att man nog inte kunde starta dagen på ett bättre sätt. Alldeles lagom tills vi badat klart och vi var varmt påklädda igen, så ökade vinden sakta igen – som om naturen höll andan ett litet tag bara för vår skull.

Innan solen hunnit stiga upp riktigt, så skyndade jag genom skogen hemåt igen. Jag hade ju den lilla hundbebisen Penny där hemma, som jag inte ville skulle vara ensam allt för länge.

Det var en otroligt vacker vintermorgon. Eftersom jag var först ute i skogen den här morgonen, så såg jag i snön hur räven sprungit fram och tillbaka på skogsstigen jag gick på.

Över sjön hängde månen likt en blek sol och lyste upp morgonen. Det var så vackert den här januarimorgonen så jag nästan fick nypa mig litegrann i armen.

Hemma väntade den glada lilla trissen troget på mig.

Eller kanske ska jag säga kvartett, för den här morgonen var ju min dotters lilla hund Snowie också här. Så låt mig presentera: Miss Molly, Princess Penny, Moster Lykke och Tant Snowie.

Är vi inte söta så säg?

Dagens citat:

När du sitter på bussen, i väntrummet, står i kassakön… och ser människor omkring dig som är som grå musslor, tänk då på att det finns en pärla i var och en av dem.

Ha en riktigt fin söndag.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen