Tjuvstartar med julklapparna

Gokväll i stugorna.
Hoppas ni har det härligt i julstöket.
Hos oss firar vi lite jul varenda dag nu. Sådär lite ”huller om buller” som det blir när man är separerad och det finns bonuspappor, nya män, extra familjer, styvmödrar och gamla x med i bilden.  Men med mycket hjärta och kärlek så är det bara helt underbart. Och jag är nog den lyckligaste kvinnan på den fronten, för jag har inte skilt mig på ett tråkigt vis – nej jag har istället bara fått så många fler underbara personer in i mitt liv. Och fina, goa vänner får man aldrig någonsin för många av.
I helgen fick vi fira julafton med min dotter Amanda och hennes pojkvän Jimmy.
Eftersom de båda ska åka utomlands över hela julhelgen, så enades vi om en lämplig dag för julaftonsfirandet.
Vi samlades hemma hos mina flickors pappa och hans underbara sambo Gunilla, för lite glöggmys.
De båda bor tillsammans i den lilla charmiga gården där våra döttrar är födda och uppvuxna.
Vårt glöggmys startade med att vi fick vår äldsta dotter Andréa på tråden. Mitt i glöggmyset ringde min telefon. Alla blev delaktiga i samtalet över internet och det kändes nästan som om hon också var med, fast hon var långt borta i USA för tillfället.
Tänk så praktiskt det är med internet!
Sedan mös vi vidare med vår glögg. Såklart gick mina tankar till min lilla Emmy också, som ju är i Australien.
Men det var inte så länge sedan vi pratades vid, och då var allting bra. Även om hon jobbar mycket så återstår bara någon månad, innan hon ska resa vidare i världen.
Vi fortsatte vår underbara ”Tomten är far till alla barnen” julafton.
Vi åt en härligt god middag och bara njöt av kvällen.
Så var stunden kommen till de viktiga julklapparna.
Även om vi egentligen inte ska ge varandra så mycket, så blir det alltid lite halvgalna, fina och roliga saker.
Den finaste julklappen fick vi av Amanda och Jimmy. Som vi skrattade!
Hemma i Gyllebo har Stefan byggt en sorts isolerad låda åt katterna där de kan söka skydd då vi inte är hemma, eller som de kan gå in i på natten. Den står under en bänk på vår veranda. Eftersom den där lådan såg lite tråkigt ut, så frågade jag Amanda för länge sedan om hon ville måla en skiva som vi kunde limma på för att piffa upp den där lådan lite.
Det var den skivan hon gjort klar nu..
Visst är den helt underbar. En målning på alla våra älskade djur!
(från vänster: Johnny, Molly, Lykke, Judith och Felix)
Vi blev alla väldigt glada för våra julklappar. Jag och Gunilla fick fina underkläder från Odd Molly, Stefan fick Zlatan kalsonger och Låke fick en hel kartong av goda coockies ….
En helt fantastisk julafton.
Ett stort tack till min underbara familj, till Låke och Gunilla – det är alla ni som berikar mitt liv!
Kvällens citat:
Utan en pluspol och en minuspol
skulle livet sakna gnista.
Det är viktigt att det slår gnistor om livet, men var ödmjuk och visa respekt, det vinner man alltid på.
Ha en fin kväll
och till Amanda och Jimmy vill jag önska en underbar semester såklart.
Kram Annika
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen