Tillskott och vitaminer.

Hejsan.

Vi är mitt i februari och alla är vi bleka och glåmiga. Det är den tiden på året, då kroppen går på sparlåga. Kanske är det nu som det säljs mest vitaminer och dunderkurer i affärerna.  Med rinnande näsor trycker vi i oss vitlök, ingefära och små piller från hälsokosten. Vi mixar bär och kokar shots.

Allt det där är nog så bra. Men jag har en fast övertygelse om att det bästa man kan göra, är att vara ute. Ute i friska luften.

En stund utomhus varenda dag känns så välgörande och bra i hela kroppen. Även om det inte är solsken, så tror jag ändå att kroppen suger åt sig av dagsljuset och gör något gott med oss människor.

Eller jag tror inte, jag vet med bestämdhet att det är välgörande att vistas utomhus.

Vi rusar fram i en stressad tid. För många är det såklart inte lätt att få tiden att hinna med den där utomhusvistelsen. Fast egentligen handlar det nog om prioriteringar tror jag.

Att vara utomhus i naturen ger inte bara kroppen solljus och frisk luft. Det ger någonting åt själen också. Något som sprider sig som en skön styrka.

Dagens citat:

Naturen målar åt oss, dag efter dag, tavlor med oändlig skönhet, om vi bara har ögon att se dem…

Ja, det blev ett litet må-bra-tips från mig idag. Såklart är ett extra tillskott av D-vitaminer aldrig fel, men en stund med näsan mot himlen gör underverk.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Tillskott och vitaminer.”

  1. Jag håller med, jag har ju turen att kunna jobba utomhus en stund varje dag. När jag kommer hem så är det mörkt och jag har ingen lust att gå ut då. Inte idag eller för gråare och tristare än så här finns inte. Hörde att solen skulle kika fram senare på eftermiddagen så då får det bli en promenad. Njut av dagen/ Kram Pia

    1. Lyckost dig, som kan jobba ute lite. Om jag inte får möjlighet att komma ut en stund varje dag så känner jag mig nästan lite sjuk. Och ännu viktigare känns det ju sämre väder vi har. Sådan är jag. Kram på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen