Tigge tagge igelkott.

Kära Blogg
Efter en natt med åska och regn var det så härligt att promenera i skogen. Molly gjorde ett intressant fynd. En stackars överkörd och stendöd snok. Väldigt intressant tyckte hon.
 
 
Våra vackra solgrindar är inget säkert stopp för en liten pomeranian. Därför fick Stefan designa om dem lite grann. Katterna som alltid brukar slinka in genom de halvrunda hålen blev nu allt väldigt snopna när där plötsligt satt ett stopp i deras genväg.
 
Var gång Andréa är hemma får Johnny vara ”testpilot” och blir grundligt undersökt. Efteråt är det kel och mys som gäller. Även Molly har fått en genomgång och blivit beordrad att gå till tandläkaren med sina dubbla små tänder.
Så måste jag ju sända en ”tack-tanke” till Nisses Glas som bjöd oss på tårta för något han fått hjälp av Stefan med. Mmmm så gott till kaffet.
 
 
Mollys sena kissrunda blev ordentligt störd i gårkväll. Något väldigt konstigt satt vid staketet och kurrade, väste och morrade. Allt det kissnödiga försvann i ett nafs och Molly hade bara ögon och öron för den taggiga saken som satt där och kalasade på en gammal torkad groda. Det var vår fine igelkott. 
 
Dagens ord:
”Livet är inte vad du gör utan hur du gör det.”
 
Snipp snapp snut, så var den dagen slut. 
 
Kram och Hejdå Bloggen från Felix och mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen