Semester – en underbar dag, som alla andra.

Kära Blogg
När människor frågar mig om vi har semester så vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Jag har lite bestyr som alltid på mitt kontor. Jag bestämmer själv när det ska göras på dagen, så för mig märks det egentligen ingen skillnad på om jag har semester eller inte. Jag myser runt här, luktar på blommor, kelar med djuren och har det bara bra.
Stefan säger att han nästan har semester. Halva firman jobbar och själv har han ett specialuppdrag till en väldigt viktig kund.
 
Jag, Johnny och Molly började dagen på bästa vis – i skogen såklart.
 
Jag har fått några rosor av min svärmor Karin. De börjar alla blomma nu. Särskilt förtjust är jag i  den vita bedårande rosen vid orangeriet.
 
Vacker, eller hur?
Jag har också en nejlika som är så fin så fin … Som en polkagris.
 
Vid vårt orangeri har spindlarna utsett en plats till sitt eget förlossningsställe. Där kilar hundratals spindelmödrar omkring med sina ägg på ryggen. Det är ganska svårt att hinna fotografera dem.
 
Allt är så vacker så vackert …
Den stora rosen vid mina bärbuskar står strax i full blom. Den här bilden gör blomman ingen rättvisa, men här är den i alla fall.
 
Den ”Mollysäkrade” grinden börjar bli klar. Nu är den grundad och ska bara målas helt så den blir vit och fin. Jag tycker att den blir ganska fin, trots att den inte är som det var tänkt från början.
 
Efter en solig eftermiddag kom så regnet igårkväll. Katten Judith placerade sig på favoritplatsen direkt. Stefans sida av sängen.
 
 Dagens kloka ord:
”Döm inte allt du ser.
Tro inte allt du hör.
Och säg inte allt du vet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen