Tänk kärlek och sinnesgoda pommes.

Hej hej.

Om man tänker kärlek och sinnesgoda pommes vad får man då? Ja såklart, Österlenhamburgare.

Det var dagen före nyårsafton som vi var i Vitaby och åt sinnesgoda hamburgare och pommes.

Efter en hel höst och vinter då vi nästan bara suttit hemma i Gylleboskogen och kuckelurat, så var det så härligt att komma ut en liten sväng. Naturligtvis med försiktighet och noggrannhet med avstånd till andra människor.

Under hösten och vintern har jag blivit mer och mer försiktiga. Jag har undvikit onödiga affärer och köpcentrum och jag har bara träffat den närmsta familjen.

Det känns så skönt att veta att jag gjort vad jag kunnat för att inte sprida någon smitta. Därför var det såklart alldeles extra mysigt att åka till Österlenhamburgare och äta kvällsmat som en avslutning av året 2020.

Att hålla avstånd och begränsa sig är att visa kärlek för sina medmänniskor, men också mot sig själv. Och just det kunde man inte glömma bort här hos Österlenhamburgare i Vitaby. Himmelskt gott och en njutning för precis alla sinnen.

Jag känner mig också sååå stolt över mina döttrar, som liksom jag varit noga med alla ”coronarekommendationer” och avstått från väldigt mycket. Tack vare det, har vi kunnat träffas, och det har gjort mig så lycklig.

Dagens citat:

I en värld där alla bär en mask är det ett privilegium att se en själ.

Tänk kärlek och fortsätt håll avstånd.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Tänk kärlek och sinnesgoda pommes.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen