Sommar och Kapten Scott.

Hej.

Nu har sommaren kommit till Österlen.

Sommaren har kommit med sol och råmande kor i hagen. Lite kyliga men friska morgnar, sådana där som är så ljuvliga att vandra ut i. Skogen tätnar och mörknar nu. Det skira ger vika för det trolska.

Hundkex och maskrosbollar pryder grusvägens kanter.  Jag har hört att man i år ska vänta med att hugga gräskanterna till förmån för alla våra bin och insekter. Underbart.

Sommaren är här nu, och det väntar dagar med plask och lek. Redan har vi haft en viss Kapten Scott här i poolen, en kille jag hoppas få ser mer av när hans lilla förkylning bedarrat något.

Dagen idag …. Svenska flaggans dag, eller Sveriges Nationaldag, som den ju faktiskt blivit på senare i år. Det är vårt lands dag i dag. Vårt underbara Sverige med sin storslagna natur. Jag är djupt tacksam att ha blivit född och uppvuxen på denna lilla plätt av världen.

Jag är svensk och skånsk i själ och hjärta, och jag så stolt för att vara just det!

Dagens citat:

Världen är inte farlig på grund av de som gör skada, utan på grund av de som ser det utan att ingripa.

Ha en riktigt fin nationaldag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Sommar och Kapten Scott.”

  1. Livet som farmor är ju inte riktigt som jag tänkt på grund av coronan. Hade ju hoppats på att få umgås så där som ni. Härliga bilder på lille Scott ja på skåne också Fniss! Kraaam Pia

    1. Åhhh söta du, jag håller tummarna för att livet snart blir som vanligt igen. Så håller jag tummarna för din man, och att att går bra för er. En stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen