Mitt November 2022

Hej hej

Med månaden November kom också fritiden tillbaka in i mitt liv. Efter att en lång tid ha jobbat så gott som all min vakna tid, så kunde jag äntligen hinna med att pusta ut lite grann. Stefan sålde företagets lager i Simrishamn och mitt kontorsarbete minskade också märkbart. Även på arbetet på Lokalföreningen så passade det nu att jag gick ner i arbetstid.

Jag har hunnit med att träffa familjen lite mer igen och det har varit så himla mysigt. Även småhundarna har fått mer uppmärksamhet och tid av mig. Vi passade på att ha ett försenat kalas för mitt barnbarn Scott i Tomelilla. Jag har haft glädjen att träffa min underbara badkompis lite mer igen. Vintern slog till och jag fick uppleva en av de vackraste morgnarna vid sjön.

Nu hälsar jag December månad varmt välkommen. Vi ska njuta så mycket vi kan av den härliga adventstiden och av julen. Tyvärr kommer äldsta dottern Andréa inte att komma hem från Canada, men det finns ju videochatt så vi kan höras av ändå. Resten av familjen ska samlas på Lillejulafton och rå om varandra så mycket vi kan.

Dagens citat:

Så kom dagen då du inser att du inte kommer fortsätta att växa om du inte stannar upp tillräckligt länge för att låta dina rötter få fäste i jorden.

Ha en fin dag, och kom ihåg att titta på julkalendern ikväll (den verkar så bra tycker jag)

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Mitt November 2022”

  1. Skönt du kan ta det lite lugnare man behöver det så väl. Åh va synd att inte dottern kommer hem men så bra ni kan va tillsammans på ett annat sätt. Snön var oerhört vacker men så snabbt den försvann igen, men det kommer säkert mer, vintern är lång.
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen