Småkryp på en sommaräng.

Hej hej.
 
När jag varit ensam på kvällarna i veckan, har jag tassat ut på ängen. Så härligt att kunna göra det en ljummen sommarkväll.
Det vimlar av småkryp, precis överallt.
 
 
Jag älskar dessa sommarkvällar när flugorna surrar och man ser myggen dansa i dagens sista solstrålar.
Det är liksom något trolskt över dem.
 
Jag var kallad på en årlig kontroll med anledning av mina ryggproblem. Den här veckan skulle jag bara lämna ett litet enkelt blodprov inför det kommande läkarbesöket. Ett prov som skulle kunna vara avklarat på en kvart.
Nu är jag ju mer än lovligt förvirrad, så jag gick först till fel provtagning. Där satt jag en hel timme, innan det blev min tur att få reda på att jag var på fel ställe. Bara att gå till andra ändan av korridoren, ta en ny nummerlapp och vänta ytterligare en god stund igen. Efter två timmar var jag äntligen klar och körde hem för att inta min första kopp kaffe för dagen.
Det är vid sådana här stunder man skulle vilja läxa upp sig själv, så man lär sig till nästa gång. Skärpning Annika!!
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Jag misslyckas inte,
jag betalade för en ny lärdom.
 
Så är det i livet, man får många nya lärdomar hela tiden.
 
Idag när det är pingsdagen, minns jag tillbaka till alla de härliga fester i Alunbruket som jag var på varendaste år. Allt kul vi hittade på när det var pingst och midsommar. Jag var ung, kär och galen… fast mest galen tror jag!
Vill ni se hur det ser ut nuförtiden på festplatsen finns det bilder här.
Ha en riktigt skön söndag.
 
Kram Annika
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen