Skönhetsvård och smärtbehandling i storstaden.

Hejsan och gomorron.
Min förmiddag var alldeles ljuvlig. Riktiga vårkänslor sköljde över mig.
Jag kastade bort mössa och långkalsonger och kände mig genast en storlek smalare.
Jag bara njöt!
 
Mina små dunbollar har fått riktig skönhetsvård de senaste dagarna. Ena dagen blev det bad och hårtvätt med nya schampot som jag kostade på oss när vi var på utställning. Sedan blev det borstning, kamning och putsning med sax. Fina små damer blev de.
Tro nu inte att de själv var så nöjda med sin nya fräschare stil. När det hela var klart såg jag dem genom fönstret. Då var de i färd med att gnida in sig i något som katten kräkts upp ute på gräsmattan. Sedan såg de så nöjda ut, som om ordningen var återställd.
Hunden Johnny ska bli vårfin nästa vecka är det tänkt.
 
På eftermiddagen var min dotter Emmy med mig i Malmö. Mitt huvudsakliga ärende var ett besök på en smärtmottagning, men vi passade på att fest till det riktigt ordentligt när vi ändå var i storstaden. Lite fika först, för att avsluta med en god pastarätt på Vapiano.
Hemma hade jag förberett lite god mat åt Stefan. Lite smalmat såhär inför bikinisäsongen tyckte jag kunde passa.
 
 

Dagens tänkvärda.

Låt ingen sätta sig på dig!
Om det inte är ett barn
som vill busa …
 
Hoppas ni får en härlig dag och kanske ska ni göra något busigt …
Det ska kanske jag.
Kram och hej.
Annika
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen