Skaldjurstider.

Hejsan.

Om det är något som jag älskar, så är det just skaldjur. Kräftor, räkor, krabba … alltså det är supergott tycker jag. Nästan bästa tiden på året.

Förra helgen när Amanda och pojkarna var här så passade vi på med en liten skaldjursfrossa i all enkelhet. Det var en varm och skön kväll så vi kunde fint sitta ute. Under tiden som jag dukade fram de delikata skaldjuren så letade Amanda och Scott efter grodor (även om jag inte tror att just grodlår hade passat till kvällens meny)

Amanda hade gjort en supergod skaldjurssoppa till förrätt, och när allt var klart så var det bara att hugga in.

Det blev en riktigt härlig sensommarkväll. Korna strosade sakta fram i sin torra hage och lille Nicolaj var allmänt nöjd med tillvaron.

När skymningen sedan föll så färgades himlen alldeles rödlila och vacker. Det var en underbar kväll! En sommarkväll att minnas tillbaka till när snöstormen viner runt husknuten och elpriset skjuter i höjden så man kommer att tro att man nästan  hallucinerar. Ja, störst av allt är minsann elräkningen!

Dagens citat:

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert i att vandra den ändå.

//Melissa Horn

Ha en fin söndag.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Skaldjurstider.”

  1. Åh va mysigt ni haft det, gillar räkor mer än kräftor men det är så festligt. Lille Nicolaj vad han växer.
    Gillar den röda vagnen som Amanda har till lille bebisen.
    Fina bilder som alltid Annika.
    Ha en skön söndag. Kram/MH

    1. Tusen tack. Den röda vagnen har vi köpt begagnad för en billig peng för att ha här hos oss. Den är jättefin, och praktiskt när de vill hälsa på och slippa ta med så mycket saker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen