Shoppat loss lite.

Hejsan.
När jag var i Simrishamn med min dotter, skulle jag fördriva tiden när hon var på massage. Det är inte så ofta jag shoppar och går loss egentligen. Fast den här dagen köpte jag några saker som egentligen bara var bra för en enda sak. Själen.
Jag har länge önskat mig en Lisbeth Dahl necessär … (om det kan man läsa här http://gylleboannika.blogg.se/2016/february/lisbeth-dahl.html )
 
Nu råkade jag snubbla över en liknande på Lindex. Och det kostade bara en spottstyver jämfört med vad originalet gjorde.
 
Så hamnade jag såklart i en blomsteraffär. Och eftersom de hade bra pris på välväxta myrten så åkte även en sådan med mig hem. Det måste väl ändå vara bra för själen med en myrten i köksfönstret! Och själen är något man ska vara rädd om.
 
Min onsdag började med en luftig springrunda runt sjön. Småhundarna tjurar alltid så väldigt över att de inte kan följa med, och de hatar mina självlysande joggingskor. De ser så roliga ut när jag snörar skorna på mig. Som trotsiga småbarn gnäller de och pockar på uppmärksamhet.
Underbart härligt var det åtminstone att springa den här morgonen.
 
Såklart tog jag ut dem på en lite mindre runda också.
Den här morgonen träffade jag på en av mina bloggläsare och till dig vill jag säga: -”så kul att träffa dig och vilken fin westie jag fick träffa”.
 
Åhhh vad jag älskar överblommade tulpaner.
Så magiska. Jag var bara tvungen att gå loss med min kamera …
 
På eftermiddagen pysslade jag och Stefan en stund i trädgården. Det blåste halv storm så det var inte riktigt lönt att räfsa löv. Men vi klippte ner fjorårets vissna blomsterstänglar som jag låtit vara kvar över vintern. Jag hängde ut tvätten och småhundarna njöt av att vi alla var ute.
 
Dagens klokskap:
Samvetet hindrar oss från mycket glädje.
Unna dig medan du har dig!
 
Jag önskar er en behaglig torsdag … och unna er kanske något lite extra just idag.
Kram Annika
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen