Semestern lider mot sitt slut.

Hej hej

Underbart är kort, alldeles för kort … särskilt 3 veckors semester är ju rent för kort…

Ledigheten för mig är över för den här gången, och det känns som om jag knappt hann blinka förrän den var slut.

Kanske beror det på att jag varit mindre ledig än vad jag brukar vara när vi på Hantverkarn AB håller semesterstängt. Som egen företagare så är man ju aldrig riktigt ledig, och i år hade jag så mycket jobb sparat på kontoret så jag nästan dånade. Men efter några dagars intensiv kraftansträngning med bokföringen, så var jag till sist helt färdig med allt som gick att bli klar med. Det firade jag med ett avkopplande gryningsdopp vid bryggan.

Stefan och hans pågar är lediga ytterligare en vecka, innan de också ger sig i kast med det som är tänkt att bli företagets sista projekt.

Även om jag varit ganska trött den senaste tiden så har jag ändå kommit iväg tidigt till bryggan några morgnar. Det var morgnar som fyllde hela mitt sinne med härlig energi.

När jag nu summerar årets sommarsemester så är det inte några längre utsvävningar eller resor jag företagit mig. Nej, jag har som längst varit i Malmö, och det får vara gott nog det här året. Istället ser jag framemot en spännande höst och vinter, som än så länge har mest oskrivna blad, med några särskilda ”önskningar” finns det allt.

Livet går så himla fort, så det är väl nu det är dags att inse att man inte längre ska skjuta upp sånt man drömmer om… bara man vågar …

 

Dagens citat:

Vi arbetar alltid för en bättre morgondag. Men istället för att njuta då morgondagen är här, så planerar vi återigen för en bättre morgondag. Det är dags att jobba för att ha det bra just i detta nu!

Ha det gott

Kram Annika

 

Dela gärna

4 reaktioner på ”Semestern lider mot sitt slut.”

  1. Tre veckor semester är minst en vecka för lite!
    Du har åtminstone haft bra väder under din ledighet. Men igår! Jösses vad kallt det var.
    Njut av söndagen!

  2. Tiden rusar alldeles för fort och sommaren speciellt, den vill man gärna hålla kvar länge till. Tids nog kommer hösten även om den bjuder på dina mysiga dagar, men allt är mycket lättare när det är ljust och varmt. Som alltid fina foton hos dig.
    Fin söndag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen