Så vackert när det skymmer.

Hejsan.

När skymningen faller är det så vackert i Gyllebo nu på våren. Vid den lilla stugan ute på udden vid slottet, ser det nästan trolskt ut. De stora träden har angripits av något vitt som gör att bilderna jag tagit nästan liknar gammeldags svartvita bilder.

Många vilda blommor är gula. Det är nog för att de ska kunna konkurrera med den skinande solen mitt på dagen. De vita blommorna är däremot till för att lysa upp i skymningen.

Ingenting är väl så vackert som de vita blommor som lyser upp i en solnedgång.

Hemma vid min egen stuga blommar min magnolia för första gången ganska rikligt. Små oansenliga vita blommor gör mig nu så glad. Det ser nästan ut som någon hängt upp en massa pappersnäsdukar i hela det lilla trädet. Magnolian fick vi i bröllopspresent av mina föräldrar för 15 år sedan, så det är minsann på tiden att det lilla trädet nu har skärpt till sig tycker jag.

Det är sannerligen vackert med vita blommor i skymningen. På dagen njuter jag av gulsippor och svalört.

Dagens citat:

Bli inte knuffad av dina bekymmer. Låt dig ledas av dina drömmar.

Och glöm inte att stanna upp och njuta av allt vackert för en stund.

Kram Annika

Dela gärna
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 reaktioner på ”Så vackert när det skymmer.”

 1. Hej
  Er vår är magisk det händer så mycket hos er, här uppe i norr glädjs vi åt att se hur snön sakta smälter bort.
  Jag drömmer om den långa våren att få uppleva hur allt sakta vaknar till liv, så en flytt ner är min dröm…
  Tack för fina bilder igen 😊😊/ Cattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top