Så vackert här.

Hej hej

En regnig morgon vandrade jag i den södra delen av nationalparken.

Vid Rörums norra å finns en liten parkering. Därifrån kan man välja att vandra upp mot Kortelshuvudet och även mot Naturum.

Jag gick en liten bit upp mot berget, innan jag ångrade mig. Den här dagen var jag mer sugen på att vandra ner mot havet istället.

Det är en vacker stig som leder härifrån ner till havet. En buske full av vita blommor fick mitt vårtörstande hjärta att sjunga.

Stigen leder längs med den vackra Rörumsån. Det brusande vattnet och fågelkvittret var nästan öronbedövande. Så underbart. Jag spelade in en kort filmsnutt som jag tänkte lägga ut på min instastory. Fast när jag lyssnade på den insåg jag att småhundarnas uppspelta flåsande faktiskt skulle kunna misstolkas. Nej, det blev ingen vårfilm den här dagen, det hade kunnat bli lite för mycket vårkänslor för mina vänner kanske…

På ett ställe växer gamla fruktträd. Formade ungefär som en brudportal. Åtminstone tror jag att det är fruktträd som bara fått stå kvar. Hur som helst så ser det både spännande och vackert ut.

Ån brusade vilt och jag kunde ana att snart skulle dess kanter vara översållade av väldoftande ramslök.

Vips var vi ute på den vackra ängen.

Här är det så vackert med vitmossan som växer i marken, de rundade enebuskarna och ”Stenshuvudsberget” som syns som en suddig siluett i bakgrunden.

Huckuspuckusfillejuckus – så var vi nere på stranden.

Dagens citat:

Om vi bara slutar upp med att försöka bli lyckliga skulle vi få en väldig massa tid över för annat.

Bara man ger sig tid för sånt som får sitt hjärta att sjunga så ordnar sig nog allt annat också.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Så vackert här.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen