Mitt oktober 2022

Hej

Mitt oktober 2022 har till stor del genomsyrats av sorg och förlust av min käre far. I mitten av oktober hade dagen kommit för min pappa Kurts begravning. Det blev ett så vackert avsked och vi fick en fin dag, trots den stora klumpen i mitt bröst som aldrig gick att svälja ner.

Oktober har annars mest innehållit arbete för mig, faktiskt veckans alla dagar. Några pauser i naturen har jag ändå tagit mig för att ge kropp och knopp lite andrum. Årets höst har varit så vacker och riktigt mild. Mina barn och barnbarn har jag bara hunnit träffa vid ett par tillfällen, men då har det varit desto mysigare såklart.

Nu hälsar jag November månad välkommen. Månaden inleds med en fastighetsförsäljning, ett försenat barnkalas och en minnesstund i kyrkan. För egen del så kommer jag att jobba färre timmar och det ska bli skönt att komma ikapp med allt som fått vänta. Det är dags att ta hand om pappas hus, mitt eget hem, Stefan och såklart mig själv en smula.

Dagens citat:

När livet går snabbt behöver själen långsam musik.

~en vän~

En kram från mig, Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Mitt oktober 2022”

  1. Åh ja du har haft mycket på dina axlar, en kär liten far som alltid funnits där och sen är det plötsligt inget mer. Jo minnen förstås. Jättefina bilder som talar sitt egna språk. Minnestund nu till helgen det är så vackert och stillsamt men också en eftertanke om hur skört ett liv kan va. Åh ja det där att ta hand om föräldrahemmet kan va sorgesamt och där finn ju säkert mycket fint att ta tillvara på.
    Ta hand om dig och försök njuta av dina bad och skog och familjen. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen