Regndroppar faller på min kind.

Kära Blogg.
Jag skulle vilja skriva att det var ett skönt vårregn som föll på vår runda den här morgonen … men det var det inte! Det var ett svinkallt vinterregn som på eftermiddagen fick inslag av snö i sig. Än är det som sagt vinter kvar.
 
Jag och Stefan fortsatte jobbet med renoveringen. Turen hade kommit till ”operation byta ytterdörr”.
Med den ”nya” (läs begagnade) dörren, kommer det nu att bli ett härligt ljusinsläpp och vi har även möjlighet att glo ut på grannar, rådjur och annat fyle.
 
Fast hemmet har en tunn grå hinna av byggdamm tycker jag att det förtjänar att förgyllas ändå. Små söta påskliljor fick sätta guldkant min dag i köket.
 
 
Någon har frågat om vi aldrig bygger upp och gör färdigt. Om vi bara river och raserar? Såklart gör vi klart efter hand. Vårt kontor är nu så gott som färdigt. Jag har sytt nya gardiner och allt är på plats igen.
Nöjd? … såklart!
 
Dagens tänkvärda ord:
Det vackraste i världen kan varken ses eller höras utan måste kännas genom hjärtat.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen