Möte hela dagen.

Kära Blogg
Den här dagen var jag på möte med mina tjänstehundskompisar.
Stefan tog hand om våra fyrbenta vänner och passade på att måla när det var lugnt och tyst här i huset.
 
Som alla vet har Sverige nedrustat sitt försvar och sedan början av 2000-talet istället inriktat sig på att vara hjälpsamma samariter i Afghanistan tillexempel. Eftersom gamla Sverige varit tryggt och fritt från hot, har allt varit frid och fröjd. För ett par år sedan ändrades dock allt …. Nåväl det mesta är hemligstämplat, men plötsligt är våra tjänstehundar väldigt intressanta och den riktiga militären ”bjuder upp oss till dans” kan man säga …. Vi simpla hemvärnare börjar nu får en allt högre status och då särskilt vi med ”sensorn hund” som inte kan ersättas av något annat tekniskt instrument. I klartext betyder det att de vill ”hyra” Johnny, och kanske mig …
 
Nu måste jag skynda mig att bli frisk och kry i min kropp för allt roligt som finns att göra.
… fast när jag låg där i soffan på kvällen, med trasig kropp, insåg jag att det nog inte blir så mycket mer krig för mig … men den som lever får se … Jag är nere, men inte utslagen.
 
Dagens ord:
Bästa sättet att vara ledig är att vara upptagen med det man tycker är kul.
 
 
 
 
 
 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top