Rally, grillning och vårmys med några av de som jag älskar mest.

Kära Blogg
 
Först av allt! Tack för alla ”kryapådig” – hälsningar. Jag känner mig nu snäppet bättre och lite trygg med att det jag trots allt känner inte är något farligt. Blodtrycksmedicinen är utbytt och jag hoppas få må bättre av den.
 Kram på er ♥
 
Min lördagmorgon började med en runda runt sjön. Hjärtat pickade på, men världen hade slutat snurra så fort. Yrseln höll på att försvinna. Jag njöt av en underbar vårdag. En vårdag som inom kort skulle byta bort lugnet och tystnaden mot motorbuller och avgaser.
 
Strax före middag kom Amanda och lilla hunden Snow hit. Jag och Amanda tog småhundarna och traskade över ängen och genom skogen ner till den perfekta rallykurvan, för att spana på snabba bilar. Det var fler än vi som hade kommit på vilken som var banans mest perfekta kurva.
Att få sitta där med solen strålande i ansiktet, i en backe som doftade tungt av ramslök och bara njuta, det var livskvalitet på hög nivå.
 
På hemvägen hittade vi en väldigt vacker blomma i skogen. Kan någon hjälpa mig med vilken sort så blir jag glad …
 
 
När vi kom hem igen blev det en sen lunch. Grillad korv i bröd. Även om min aptit inte är som den brukar så måste jag säga att den där korven smakade himmelskt.
En lördag för mig blir inte bättre än så här. Hemma i mitt paradis tillsammans med dem jag älskar mest av allt!!!
…. jo det förstås, Emmy och Andréa skulle varit här – det hade toppat allt!
 
Dagens kloka ord:
Att tro att allting måste vara perfekt innan man kan må bra är ett säkert sätt att aldrig må bra.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top