Städar och röjer, fast i ett lite lugnare tempo.

Kära Blogg
Jag hade bestämt mig och lovat mig själv … det skulle bli en lugn och skön söndag.
Amanda kom hit efter en arbetsnatt på ”Villan”. Jag skickade med henne lite förnödenheter hem. Min ståtliga porslinsblomma fick flytta med henne till Tomelilla. Även en liten ”rikemansblomma” som jag fött upp fick följa med hem till Amanda och Jimmy. Fint blev det!
 
En kort promenad blev det. Någon var i full gång att ställa iordning vägen efter helgens motortävlingar.
Jag och Stefan röjde upp och städade undan byggsaker för hundraelfte gången. Golvet i badrummet är på plats och ska bara fogas och silikonas.
 
 
Till Andréa, Amanda och Emmy
Jag vill skicka en varm hälsning och ett stort tack till ER, mina alldeles underbara döttrar. Alla tre har ni hört av er, tänkt på mig, stötta mig. Det gör ni alltid. Det kvittar var i världen ni är, så känner jag att ja har er alla tre nära.
Tack. Ni betyder allt!!
 
 

Dagens tänkvärda ord:
Det är en särskild del av vänskap att kunna höra på det samma om och om igen med samma glädje.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top