Personalfotografering och mamma Ingrids kokböcker.

Kära Blogg
Den här dagen hade jag mycket att stå i, som inte ingår i mitt vanliga arbete.
Ett kort möte i Simrishamn eftersom jag är revisor i en förening.
Så har det gnällts och klagats mer och mer på mig och mitt ansvarsområde, nämligen Hantverkar´ns hemsida. Jag har varit mycket väl medveten om att jag grovt försummat att uppdatera fotografierna på vår nuvarande personal. Men den här dagen gjorde jag bot och bättring.
Ledsen grabbar att ni inte fick chansen att lägga lockarna rätt …. det är så här jag vill ha er… (alltså på bild då menar jag!)
 
Stefan själv, i egen hög person, höll på med ett lite mer privat projekt såg det ut som … eller så ingår det i det där jag tror kallas ”skjutet & klart.
 
På eftermiddagen träffade jag min syster Görel och goe, fine Jesper hemma hos pappa Kurt i Brösarp. Vi hade en mysig eftermiddag med kaffe och småprat. Vi passade på att titta igenom alla mamma Ingrids gamla recept. En sysselsättning som gav oss många barndomsminnen och ”Flashbacks” tillbaka i tiden.
Tack för en mysig eftermiddag, och vilken härlig tröja du hade på dig, söstra min, (glömde säga det)
 
Dagens ord (de är till dig mamma Ingrid där uppe i himlen):
 
När dina steg har tystnat
Finns ändå ekot kvar
När dina ögon slocknat
vi alla minnen har
Vi spar dem i vårt hjärta
Tar fram dem då och då
Så kommer du för alltid
Att finnas här ändå.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen