Påsken rusade på, men vi tog det lugnt.

Hejsan.

Österlen var sig återigen ganska likt under den här påsken. Med turisterna på plats här igen och den sedvanliga konstrundan igång som vanligt, så kändes det precis som det brukade igen.

Jag och Stefan valde att hoppa över konstrundan i år. Istället tog vi det lugnt ute i naturen, vi träffade våra vänner, och jag skjutsade hem för min gamla pappa så han kunde fira lite trevlig påsk med sina vänner.

En förmiddag följde hela gänget med mig ner genom skogen till bryggan. Småhundarna verkade extra glada över att ha hela sin flock med i samlad trupp. De snurrade, hoppade och småskällde nästan precis hela vägen.

Doften av ramslök låg tung i luften när vi vek in på stigen mot bryggan. En doft som kickade igång vårkänslorna med råge.

Efter veckans långa arbetsdagar, utan tid för varken bad eller naturupplevelser, så var det gudomligt att hoppa ur kläderna och ta en uppfriskande simtur i det stilla vattnet.

Lilla hunden Penny, som fick finna sig i att vänta på strandkanten tillsammans med Stefan, var smått galen av frustration…

En förmiddagstur som denna är egentligen allt jag behöver för att må riktigt gott!

Dagens citat:

Det är svårt att välkomna vila och varande när vi har kopplat vårt egenvärde som människa till görandet.

När man slutar att jämför sig med vad alla andra gör och istället känner efter vad man innerst inne vill och behöver… ja då mår i alla fall jag som bäst.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen