Påskbrunch i Tomelilla.

Hej hej.

Påsken är över och snart har ännu en hel vecka passerat. Vi hade en riktigt skön och mysig påskhelg i år. En av påskdagarna var vi på brunch hemma hos Scott i Tomelilla.

Såklart hade jag tagit med en present åt mitt lilla barnbarn. Det var ett påskägg innehållande en sak jag köpt på mitt nya jobb.  Att jag har ett spännande jobb, det förstod Scott, för finns där små traktorer med tillhörande balpress, så måste det ju vara ett riktigt bra arbete.

Amanda hade gjort en himmelskt god brunchbuffé som vi alla lät oss väl smaka av. Det var bara den ”gula kulan” i ägget som Scott verkligen inte ville ha.

Vi åt, vi pickade ägg och vi hade det riktigt trevligt. Och när ingen av oss orkade en smula mer, då gick vi ut i trädgården i den gassande solen.

Under tiden som tjejerna solade sig, så renoverade Stefan lite på Scotts lekstuga. Scott själv passade på att klippa gräset och emellanåt cyklade han några varv på sin trehjuling.

Jag själv satt mest där i solskenet och bara njöt av värmen och av mina nära och kära. Att se den lille ljuslockiga ”solstickspågen” fara runder i sin trädgård gav mig allt jag kunde önska av dagen.

Dagens citat:

Äkta kärlek börjar när man inte vill ha någonting tillbaka.

Ha en fin lördag. Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Påskbrunch i Tomelilla.”

  1. Den där lille gossen är helt otroligt söt och snart får han ett syskon lycka till!
    Fina foton och så gott er dotter fixat till er alla. Två döttrar på fotot och en rätt långt borta.
    Ja men visst traktorer är ju så spännande, och vilken underbar trädgård familjen har.
    Ha en fin helg. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen