På tu man hand.

Hejsan.

Efter en speciell vecka för mig, så kände jag mig en smula urlakad och tom då helgen kom.

Det är så mycket som hänt i mitt och Stefans liv under det gångna året. Så många sorger och så många begravningar. Men inte bara det, utan även stora förändringar i våra liv. Vårt företag och vårt livsverk håller sakta på att avvecklas nu. Det känns konstigt. Vi har ju levt med Stefan Hantverkarn varje dag i mer än 20 år. De sista anställda snickarna slutade i veckan, och vårt fina lager i Simrishamn kommer snart att få en ny ägare. En ny tid väntar.

Lite trötta och slitna åkte vi till Kivik i lördagskväll för att äta en bit mat på tu man hand. Bara vi två.

Vi hamnade på Buhres fisk, där vi åt vars en gudomligt god fiskrätt.

Vi njöt båda av den vackra utsikten och av den goda maten.

Exakt hur vår morgondag kommer att bli, det vet vi inte, men året som gått har nog gett oss båda en tankeställare. Tiden är kanske inne nu att njuta lite mer av livet, jobba mindre och unna oss att ha semester på riktigt, utan bokföring, anställda och kunder… Ja, det är kanske dags att göra allt det där som vi drömt om nu…

En stilla kväll i Kivik på tu man hand – det var en fin sak att unna sig. Sedan får vi se hur allting blir efterhand.

Dagens citat

Det fina med livet är att det går att förändra. Problemet är bara att vi vill ta stora kliv medan livet oftast vill ta små.

Ha en fin onsdag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

8 reaktioner på ”På tu man hand.”

  1. Det är värt att reflektera ibland. Allt kan ändra sig så fort så det gäller att ta vara på livet. Jag har varit arbetslös ett år, nu är jag 62. Maken går i pension till sommaren då han blir 65. Han har en app som räknar ner. Det är lika bra jag går samtidigt tänker jag.
    Vilken mysig kväll ni hade på Buhres. Det är bara sommartid vi går ut så, här hemma lockar det inte på samma sätt. Men vi njuter av livet, precis som ni!
    Var rädda om er!

  2. Var rädda om er. Livet går ju inte i repris. Försök stanna upp och vila i ert beslut, vad ni nu kommer fram till. Kram Anki 🌺

  3. Det är precis så livet är, någonstans tar allting slut. Skönt på ett sätt för er men det är också en saknad. Vi var Sveriges yngsta ICA handlare för många år sen och när vi sadlade om så kändes det väldigt tomt. Brukar säga man lever olika liv under sitt liv. Man har mycket i sin ryggsäck en del tyngre saker och en del lättare fjädrar. Njut av livet och ta tillvara på det.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen