När man behöver en stunds återhämtning.

Hejsan.

Det finns tillfällen i livet som kräver lite mer återhämtning. Bästa platsen för mig är havet och skogen.

Efter att ha haft min gamla pappa akut sjuk och inlagd på sjukhus i en dryg vecka, kändes det så skönt att kunna vandra ensam vid havet och låta tankarna flyga fritt.

Morgonen var grå och mulen när jag vandrade nerför den gamla trätrappan mot den öde sandstranden.

Tillståndet för min pappa har varit mycket allvarligt och det har varit krångligare för både honom och oss, med tanke på den rådande situationen med besöksförbud pga av covid19.

Liksom den gråmulna himlen plötsligt klarnade upp, så har jag alltid försökt att fokusera på de små strimmorna av hopp. Långt där bort över Stenshuvuds topp skingrades molnen och den blåa himlen blev åter synlig. Man måste alltid välja det bästa alternativet och har tilltro att allt kommer bli bra. Andas och stilla tankarna för en stund.

Att ha möjligheten till en stund i naturen gör mig alltid bättre rustad för livets alla situationer. En stund ensam med mina små dunbollar gör stor skillnad för mig.

Jag vill rikta ett varmt tack till all underbar vårdpersonal, som jag tycker borde få betydligt bättre lön för sitt arbete, istället för applåder. Applåder duger inte som betalningsmedel.

Dagens citat:

Varje sår lämnar ett ärr och varje ärr bär på en historia – en historia som säger; Jag överlevde.

En varm kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen