Namaste

Kära Blogg
Har jag sagt det förut? Jag älskar min yoga!! Sjukgymnaster, kiropraktiker, naprapater, osteupater och alla andra ”förståsigpåare” som jag varit hos, de kan slänga sig i väggen. Det finns ingen som gör sådan nytta för mig som Eva på Shivas yogastudio. Nu menar jag inte alls att dessa andra yrkesgrupper är okunniga och värdelösa. Nej inte alls!! Men i mitt fall då ingen säker diagnos finns, då vill jag inte att de ska ha gissningslekar. Jag har så ofta fått höra ”vi provar med detta”. Prova kan jag göra själv, utan att lägga en massa tusenlappar i någon annans börs.
Den här onsdagskvällen hade vi skön, ljuvlig yoga med fokus på ländryggen. Det känns såklart rejält, och vissa saker måste jag stå över eller göra lite annorlunda.
Namaste ♥
 
Min morgon började med en springrunda runt sjön. En ljuvlig morgon då jag fick njuta av en gryende onsdag.
 
På eftermiddagen körde jag en runda till pappa Kurt i Brösarp. Lilla Lykke fick följa med för att träna bilåkning. Den lilla stackarn blir ofta så väldigt åksjuk. Det blev hon så också den här dagen. Kräktes och mådde illa.
Min syster Görel var också i Brösarp och hade sin nykomling med sig. Hunden Diva, som levde upp till sitt namn tycker jag. Surmulet uppnost morrade Diva åt lilla Lykke som inställsamt svansade runt så hela hennes kropp höll på att gå ut led.
 
 
Dagens råd:
Om du vill att någon ska
lyssna på dig, börja samtalet
med att säga:
-”Jag fick egentligen inte
berätta det här, men …”
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen