Håller jag på att bli en shoppahollic?

Kära Blogg
Det är ingen ordning med den här veckan. Det känns som om jag bara far och flyger mest hela tiden och bilen får rulla.
Jag som nästan bara använder motorfordon över veckosluten annars. Och veckohandlingen av mat hade jag ju nästan bestämt mig för att ändra till var 14:e dag …. det är ju mest bara jag och Stefan här hemma nuförtiden. Men den här veckan har det minsann varit andra bullar.
Jag tog chansen att umgås med döttrarna Emmy och Amanda, och hängde med dem på shopping i Malmö.
 
Jag tog tåget till Tomelilla, där vi allihopa liftade med Jimmy till Malmö.
Jag har kommit på hur mycket jag gillar att åka tåg. Min rygg har det bättre i dessa hårda, raka säte och jag slipper försöka se vad som står på vägskyltarna. Jag behöver inte erkänna för någon hur dålig min syn egentligen är. Jag kan helt enkelt bara sitt och göra INGENTING!
Vi hade en mysig dag där i Malmö. Jag fick fina naglar till en kommande fest och töserna shoppade loss. Vi åt och fikade. Jag köpte ett par gympaskor och strumpbyxor till festen. Helt enkelt en toppendag.
 
På nyheterna kunde man den här dagen läsa att en varg synts till i mina hemtrakter. På facebook kunde jag plötsligt läsa att mina lilla fina vän, Tina, hade sprungit på den där vargen när hon och hunden Stumpan var ute på promenad. Herrejösses!! Några meter ifrån varandra stod de och blängde. Den där stor, stygga vargen hade ju kunnat tagit lilla Tina, hon som nästan ser ut som Rödluvan själv. (…och grymt avundsjuk på Tina är såklart jag!)
 
(bilden som Tina hann ta på sin promenad …. asch ,skoja bara ….)
 
Dagens tänkvärda:
Dagens generation skrattar åt det
gamla modet, men följer slaviskt
det nya.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen