Mitt februari 2023

Hej hej

Mitt februari har rusat förbi som ett x-2000 tåg. Ja, åtminstone är det så det känns.

Min äldsta dotter Andréa, var hemma på besök i Sverige, och det kändes som om det tiden gick så fort att det nästan kunde mistas för att vara en dröm. Vi passade på att ha urnsättning för pappa Kurt med efterföljande samvaro hemma hos oss.

Jag och Stefan firade ”allahjärtansdag” med ett restaurangbesök tillsammans med goda vänner. Det har varit ömsom sol och ömsom snö. Jag har försökt vara vid sjön så ofta jag bara kunnat och med Andréa åkte jag till havet för en härlig promenad.

Nu hälsar jag månaden Mars välkommen. En månad då jag inte har så mycket inplanerat, mer än att en älskad dotter fyller år och det måste vi såklart fira.

Dagens citat:

De som dog igår hade planer för i morse. Och de som dog i morse hade planer för i kväll. Ta inte livet för givet. Ett ögonblick kan förändra allt. Så var förlåtande och älska med hela hjärtat. Du vet aldrig när chansen inte längre finns.

Ha en härlig onsdag.

Kram kram

 

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Mitt februari 2023”

  1. Fina foton och jag säger också välkommen mars. Idag var jag ute en sväng och plockade nerblåsta pinnar, ser så fram mot våren och sen sommaren.
    Väldigt klokt citat. Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen