De sötaste.

Hejsan.

Förra veckan hade jag äran av att umgås med några väldigt söta filurer. Filurer som var både ulliga och gulliga. Alpackorna från Österlen.

Tillsammans med min vän Tina hade jag fått äran att hjälpa till med att miljöträna ett par unga alpackahanar på stranden vid Sandhammaren.

Det blåsiga, kalla och regniga vädret hade gjort att vi fått ställa in vår planerade träning vid ett flertal tillfällen, men till sist tyckte vi att lite regn och blåst skulle vi nog inte ta skada av. Så sagt och gjort. Vi lastade in de unga killarna tillsammans med en lite äldre och mera världsvan alpackahane i ett hästsläp och gav oss iväg ner till havet.

En hård kall vind piskade oss i ansiktet när vi kom ner till stranden. Ute på havet skummade vågorna vilt och vitt. Alpackorna uppförde sig alldeles exemplariskt på sin träning, men vad de innerst inne egentligen tänkt, det var vi lyckligt ovetande om. Kanske tyckte de att vi ”tvåbentingar” var fullständigt från vettet som gav oss ut i det vädret , vad vet jag…

Skrattande streta vi på i blåsten med rosenröda och vindpinade kinder. Regnet som slog mot mig gjorde min kameralins alldeles våt och därmed alla foto smått suddiga och otydliga. Men vad gjorde det, vi hade en fantastisk rolig utflykt med några av de sötaste djuren man kan tänka sig. Tusen tack för upplevelsen bästa Tina och Ann-Marie ♥

Dagens citat:

Alla är elever till alla … och de som verkligen förstår det har också goda förutsättningar för att vara riktigt bra lärare.

Ha en riktigt fin lördag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”De sötaste.”

  1. Det måste ha varit en annorlunda upplevelse. Förstår att det blev många skratt!
    Trevlig helg!

  2. Åh verkligen söta och vad kul du var med och skulle lära dessa mysiga djur att umgås vid havet.
    Det är ofta vindpinande vid havet gäller ha bra på sig.
    Trevlig lördag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen