Mitt Februari 2022

Hej.

Mitt februari blev lite tungt och inte riktigt lika glatt som vanligt…

Månaden började med ett sorgligt avsked. Ett farväl av en vän som borde haft ytterligare ett halvt liv kvar att leva. Det kändes verkligen orättvist.

Så upptäcktes det att den ögonsjukdom som jag har, nu hade blivit ett snäpp sämre. Båda synnerverna hade börjat påverkas, och det kändes bara så himla läskigt….  Små och stora saker kom sedan slag i slag och krävde min energi. Där någonstans blev allt bara så tungt.

Men naturligtvis har det varit många underbara dagar och stunder ute i naturen också. För som alltid är livet aldrig helt svart, eller helt vitt.  Jag har haft så mysigt med mina små yrväder och jag är tacksam över att ha möjlighet att vara ute  i  naturen så mycket jag hinner med dem. Såklart har jag badat i sjön också, även om det funnits morgnar som jag valt att stanna hemma pga av storm och blåst.

Nu hälsar jag Mars månad mer än välkommen. Mest håller jag tummarna för ett snabbt avslut i det vedervärdiga krig som just nu pågår i Europa. Alla bekymmer som man själv har, de bleknar totalt bort i jämförelse med allt som nu händer i Ukraina.

Dagens citat:

Någon kan bära skulden från igår, men det är jag som bär ansvaret för imorgon.

Var rädda om er. Kram Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Mitt Februari 2022”

 1. Ibland blir det för mycket.
  Vädret är åtminstone njutbart! Fjärde dagen med strålande sol och blå himmel. Det börjar kännas som vår 🤗

 2. Åh va trist med ögonen de som vi så väl behöver. Kan man operera något sådant?
  Fina foton har du som alltid roligt och kika på. Jag tror tyvärr kriget kommer dra ut på tiden, riktigt tråkigt.
  Lev och må väl/MH

  1. Tusen tack! Nej, det är grön starr och det går inte att operera. Man kan förebygga med droppar och till viss del med laser. Jag har haft det i 12 år, så det är inget nytt, men var gång som det försämras så påminns jag såklart. Kriget är riktigt läskigt, och jag är också rädd för vad som egentligen kommer att hända. Var rädd om dig och njut av våren som är här och nosar nu.

 3. Godmorgon.
  Just nu svårt att sova .
  Blir så ibland.
  Jag jobbar tillfälligt på ett äldreboende,samtala med en äldre dam som är över 90 år och hon har simmat triathlon och simmat varje dag hennes motto har varit envishet och ”Jag ska klara de” Det gjorde min dag när hon kraftfullt berätta det💪♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen