Örum 119, det var mums.

Hejsan.

En helg, när vi fick så fint besök, så bestämde vi oss för att äta en sen lunch ute på restaurang. Den största anledningen till det, var egentligen för att vår diskmaskin bestämt sig för att gå i graven efter knappt sju år (dåligt måste jag nog tycka!!)  Men att komma ut och äta är alltid så mysigt tycker jag, så återigen – det finns inget ont som inte har något gott med sig.

När Scott hade tagit sig en liten middagslur, så styrde vi alltså vår kosa mot Örum 119. Jag hade hört att de skulle ha så väldigt goda pizzor där. Vi bokade enkelt och smidigt bord via deras hemsida och gav oss iväg.

Först beställde vi lite dricka åt oss alla. Scott som är en ”mjölk-kille” fick ett stort glas vit dryck med rosa sugrör. Jag och Amanda beställde vars en alkoholfri mojito och Stefan tog en coca cola.

Sedan valde vi tre olika pizzor som vi delade på. Sååå himmelskt goda allihopa. Verkligen!!

Hit kommer vi gärna igen. Och till sommaren så kan vi ju bara stanna till här och äta lite ”frusen glädje” i form av mumsig glass.

Just den här dagen, då vinden pinade iskall över Österlens platta landskap, så var vi inte så sugna på att svalka oss med glass. Men pizzorna satt som en smäck, och vi lämnade Örum både mätta och glada. Extra roligt var det att träffa just dig fina Karolina.

Dagens citat:

Förbjud barn att göra vissa saker, men tillåt dem alltid att få känna vad de känner.

Godaste pizzorna, en underbart glad gosse och bästa sällskapet – vad gör det med en trasig diskmaskin då.

Ha det gott. Kram kram

Dela gärna

2 reaktioner på ”Örum 119, det var mums.”

  1. Så mysigt! Där har vi aldrig varit.
    Mindre mysigt med diskmaskinen, dåligt, tycker jag också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen