Min dag gick i dur och i moll.

Hejsan.

På min födelsedag i år så blev det både glädje och sorg med skratt och gråt. Från den lekfulla och kärleksfulla uppvaktningen på bryggan blev det senare på dagen ett tungt avsked av min käre farbror Wilton.

Under en strålande sol samlades vi efter begravningen på den vackra minnesplatsen vid Stiby kyrka. Det blev ett så fint avslut på Wiltons långa och strävsamma liv.

Wilton, jag tror att du var helt nöjd med hur ditt avslut blev och jag kände mig extra stolt att jag lite grann fick dela dagen med dig. Du har för alltid en speciell plats i mitt hjärta. Sov i ro Wilton ♥

Från glädje till sorg så gick dagen tillbaka till glädje igen framåt eftermiddagen. Då kom lille Scott för att fira sin mormors födelsedag.

Med prinsesstårta och kaffe avslutade vi en känslosam dag.

När dagen övergick i kväll då var jag en slagen hjältinna. Efter den känsloladdade dagen kröp jag tacksamt ner under täcket väldigt tidigt den kvällen. Och på något mystiskt vis så var Molly och Lykke lika trötta som jag var.

Dagens citat:

Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.

Till mina kusiner vill jag tacka för din fina minnesstunden som vi fick dela med er.

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Min dag gick i dur och i moll.”

  1. Ja sorg och glädje ligger väldigt nära. Fint ändå på något sätt. En stor varm kram kommer här och grattis i efterskott! Kram //Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen