Min bästa tid.

Hej hej

Min bästa tid, det är nog den här tiden som är just nu.

Den bästa tiden på dygnet för mig, är tiden när dagen precis gryr. Den bästa tiden är även den här tiden på året – sommaren.

-Människan säger ju så om precis alla tider på dygnet och alla tider på året, tänker kanske någon av er just nu.

För ja det stämmer ju, jag tycker nog alltid att jag är i mina absoluta favorittid (utom kanske när jag är hos tandläkaren, för den tiden kunde gärna bara swisha förbi snabbt).

Min bästa tid är … alltid!! Alltså all-tid! Tiden jag är i nu, den är den bästa, för jag har ju liksom ingen annan tid till mitt förfogande, åtminstone inte just nu.

Om man uppskattar och njuter av all tid på året så blir livet ju så mycket mer behagligt att leva precis hela tiden. Och vem njuter inte av morgnar som den här röda vackra gryningen vi hade i förra veckan.

Rött och mustigt går färgtonerna i nu när vi går mot sensommar. Sommarblommorna står i sin finaste skepnad och livet är allt bra gott!

Dagens citat:

Jag har precis lika mycket att lära av människor jag inte uppskattar som av dem jag uppskattar. För det är lika viktigt att veta vem man inte vill bli som, som att veta vem man vill bli.

Njut av den här dagen, den är en del av den begränsade tid vi blivit tilldelade.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Min bästa tid.”

  1. Kloka ord som vanligt här hos dig. Jag skrev i går om att min bästa tid är sommar men att jag kanske sa så om våren också. Fast du har ju rätt, klart att all tid är den bästa. Det ska jag ta med mig. Kraaam Pia

    1. Ja, jag försöker alltid att njuta av det som är bra i stunden, och i varje årstid finns så mycket härligt om vi tillåter oss njuta av det. Ha det fint Pia… och vilken fantastisk trädgård du har i år!!!… fast det brukar du kanske ha, jag lägger kanske mer märke till det i år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen